Ik wil helpen

Wilt u collega ondernemers helpen die door de coronacrisis is financieel zwaar weer terecht gekomen zijn? Super!

U kunt bijvoorbeeld helpen door:

1. Personeel nodig?

Samen in nood Steenwijkerland verbindt u met ondernemers die (tijdelijk) geen werk meer hebben voor (al) hun personeel. Heeft u tijdelijk extra personeel nodig? Geef dit dan aan ons door.

Wij proberen vervolgens een succesvolle match te maken, zodat u tijdelijk extra personeel heeft en u een collega ondernemer direct financiële verlichting biedt.

2. Bent u een lokale expert?

Samen in nood Steenwijkerland verbindt ondernemers met een hulpvraag aan lokale experts.

Bij sommige ondernemers is de financiële nood zo hoog dat zij geen externe experts (biijvoorbeeld accountant, jurist of bedrijfseconoom) in kunnen huren. Juist op het moment dat zij deze kennis goed kunnen gebruiken. Wilt u collega ondernemers helpen tegen een zeer gereduceerd tarief? Meld u dan aan als expert.

3. Een ander aanbod beschikbaar?

Samen in nood Steenwijkerland wil ondernemers in Steenwijkerland met elkaar verbinden en vraag en aanbod bij elkaar brengen. U kunt Samen in nood Steenwijkerland zien als een soort marktplaats voor alle ondernemers in Steenwijkerland.

Dus heeft u bijvoorbeeld diensten of materieel beschikbaar die in te zetten zijn bij andere bedrijven waar nu grote behoefte is aan ondersteuning? Of een ander aanbod voor ondernemers in nood? Meld dit dan bij ons.

Contactformulier