Gratis advies van experts

Heeft u het gevoel met de rug tegen de muur te staan? Is de ‘financiële’ nood zo hoog, dat u geen externe experts (bijvoorbeeld accountant, jurist of bedrijfseconoom) in kunt huren? Juist op het moment dat u deze kennis goed kunt gebruiken? Wij brengen u gratis in contact met een lokaal expertteam, zodat u weer perspectief krijgt.

Hoe werkt dit?
Kunt u deze kennis goed gebruiken? Geef dit bij ons aan door onderstaand formulier in te vullen. De accountmanagers van de Business Club Steenwijkerland nemen vervolgens zsm contact met u op en verzorgen een telefonische analyse. Vervolgens brengen zij u in contact met de kennis die u nodig heeft.

1. Telefonisch analyse

De accountmanagers van de Business Club Steenwijkerland zijn onafhankelijk en maken daarom een eerste analyse van de hulpvraag. Dit gebeurt telefonisch. De accountmanagers bepalen de urgentie van de hulpvraag, of er perspectief is en welke diciplines er nodig zijn om u te helpen.

2. Quick scan en sparren met kennis die buiten bereik is

Vervolgens voeren de, binnen de ondernemersnetwerken aanwezige, experts een quickscan uit. Deze quickscan en het sparren met experts moet u weer op weg helpen, zodat u weet welke stappen u zou moeten zetten om weer perspectief te krijgen.

Deze kennis kunnen wij u gratis aanbieden, omdat de experts tegen een zeer gereduceerd tarief werken en wij hebben voor dit project subsidie hebben ontvangen van de provincie Overijssel.

Hulp nodig van experts? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met u op.

Contactformulier